Mod – så vågar du

Vissa har ett naturligt driv och ett självförtroende som gör att det att bjuda ut någon på en träff i verkliga livet inte är något större steg. Andra måste samla lite mod för att ta steget från dejting online till träffar i verkligheten. Om du tillhör den senare skaran kan du med fördel dra nytta av följande tips.

Det är viktigt att du ser en träff i verkliga livet som en naturlig fortsättning på den kontakt du och din potentiella flört redan har. Ni har börjat lära känna varandra och vad är då mer naturligt än att fördjupa kontakten genom en riktig träff? Om ni inte träffas i verkliga livet ganska snart efter att tycke uppstår kommer kontakten förmodligen att rinna ut i sanden. Eller så leder det åt motsatt håll i positiv riktning och leder till ett magiskt och inspirerande bröllop.

Ett annat tips är att du tänker dig att den första träffen med din flirt är ett möte med en vän. På så sätt minskar du pressen och stressen och har lättare att samla mod för att fråga om en träff. Ju större växlar du drar på den första träffen, desto mer mod krävs det för att bjuda ut din flirt och desto större risk för att du avstår från att fråga. Om du planerar en träff med middag och levande ljus, så tänk om.

This entry was posted in Allmänt, Kropp och hälsa. Bookmark the permalink.