Tips på en bra extrainkomst

En extrainkomst för att tjäna lite mer pengar varje månad hade inte många tackat nej till. Har man ett deltids eller heltidsjobb så vet man att pengarna försvinner ganska fort i slutet av varje månad när alla räkningar strömmar in och ska betalas. De flesta skulle oftast vilja ha några tusenlappar kvar på kontot för att kunna göra något roligt och har man barn vill man ju gärna kunna bjuda dem på något utöver det vanliga.

Men för att detta ska bli verklighet krävs pengar. Visserligen kan man göra mycket saker som inte kostar pengar men vanligtvis krävs det lite slantar till roliga aktiviteter idag. Helst om ens barn får bestämma…

Jag vill skaffa en extrainkomst, men var ska jag börja ?

Det många småbarnsföräldrar, inte minst mammor och pappor ifrån USA och Kanada, sysselsätter sig med är betalda undersökningar på nätet. Det är oerhört populärt och intresset har formligen exploderat och även spridit sig till andra länder som t.ex Sverige.

Den enkla förklaringen, om du frågar mig, är att betalda undersökningar både är enkelt, smidigt och inte minst lönsamt! Man behöver absolut inte ha några förkunskaper innan man sätter igång, det enda som krävs är i princip en dator och en internetuppkoppling. Det är ett av de allra populäraste sätten för att börja tjäna pengar online idag.

Hur fungerar det ?

Det enda man gör är att hitta webbplatser som erbjuder undersökningar. Du kan enkelt hitta en hel del sådana sajter om du använder sökmotorn Google. Skriv in “paid surveys” som sökord och klicka på sök. Gå sedan igenom resultaten och hitta ett par sajter där du registrerar dig.

Efter registrering så kommer du att få ett E-Post meddelande varjenda gång en ny undersökning är tillgänglig. På så sätt missar du aldrig en möjlighet för att tjäna pengar. Om du inte vill sitta och söka igenom hela Google för att hitta webbplatser som erbjuder betalda undersökningar så kan man köpa en lista där hundratals olika undersökningssidor står med. Dessa listor kostar en liten slant men det är välinvesterade pengar om du frågar mig.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.