Solglasögon i vår

Mars månad är här och på många delar runt om i landet står solen på topp och skiner vackert över våra byar och städer. Inte bara är det en årstid av sol kommer utan även en årstid med härligt och uppmuntrande mode. Någonting som har lite av sin höjdpunkt gällande accessoarer när våren är kommen är Ray Ban solglasögon. Under tidigare månader har inte behovet vart lika stort eftersom molnen har oftast tagit över, inte i alla fall men i många.

Vad ska man ha nu i vår? Vad är populärt? Det är två vanliga frågor som ställs till mode experter varje år. Först bör du tänka på att neutralisera dina solglasögon så att dem verkligen passar till din klädsel. Det ska helst inte skära ihop med dem kläder du bär. Har du mindre flashiga kläder bör du inte bära för flashiga solglasögon kan man säga det kortfattat innebär. Med flashiga kläder syftar jag huvudsakligen på det mode som kommer synas mycket av i vår. Nämligen ett färgglatt mode med mycket av färger, särskilt pastell. Ett par svarta Wayfarers ihop med en fin pastellturkos jacka. Vad kan egentligen bli snyggare?

När du köper solglasögon bör du se till att dem du köper är av tillräckligt bra kvalité därför det är inte alls särskilt roligt att inse glasögonen inte alls skyddar och är i princip bara en utseendes faktor. Det finns olika skyddnivåer och den minimala nivå man säger du ska ligga på är två, inte mindre än det eftersom detta skyddar inte dina ögon tillräckligt även om du kan luras av det och titta rakt in i solen vilket efter upprepande gånger gör att dina ögon blir sämre gällande synen. Men oroa dig inte, kanske låter som jag hårddrar det och det kanske jag gör till viss del. Givetvis kommer dina ögon inte gå i kras så fort du tittar in i solen men som jag sa så gäller det efter en person tittar upprepade gånger in i solen.

Vart köper du snygga solbrillor kanske är en annan fråga du ställer dig och för att vara uppriktig finns det massa olika sätt att köpa saker på nuförtiden. Men det enklaste och absolut väldigt kundvänliga sättet är att handla dem direkt på Internet. Du fyller enkelt i om du har några synproblem och kan få solglasögon i en del fall slipade, inte alltid men ibland. Mitt starkaste tips till dig som ska köpa brillor på nätet är att säkerställa stället du köper ifrån är någonting att lita på. Gärna ska det vara https-anslutning när du fyller i kontokortuppgifter. Detta är för att kryptera all data som skickar mellan dig och dem och även vice versa.

This entry was posted in Kläder och mode. Bookmark the permalink.