Spelkväll och online betting med vännerna

Många är de som gillar att betta online, och något som kan göra det hela ännu roligare är att göra det tillsammans. I den här artikeln berättar vi om hur du kan ordna en rolig spelkväll med vännerna. Vad ska du betta på för sporter? Vad ska ni äta? Hur gör ni det roligt tillsammans? Det finns några enkla knep att ta till och vi leder dig genom dem alla. Ett bra tips är att klicka dig in på tippat.se och kolla runt för att få en bra orientering i bettingvärlden. På så vis är du väl förberedd redan från början.

Mat och dryck

spelkväll med grabbarnaEn kväll med betting är ingenting utan det rätta tilltugget. Vi vet alla att humöret går ner om hungern går upp, men de goda nyheterna är att detta är lätt att ställa till rätta. Det finns dessutom godsaker som går hem hos de flesta. Chips och cola känns givet, men utöver det är det alltid roligt att bjuda på något mer genomtänkt. Varför inte laga middag till vännerna? Det behöver inte vara något speciellt, men tanken bakom kommer definitivt att uppskattas. Med nöjda gäster är kvällen en garanterad succé. För de som dricker alkohol kan det vara trevligt med ett gott vin eller ett sexpack.

Favoritsporterna

Vilka sporter eller spel ni vill betta på vet ni säkert bäst själva, förutsatt att ni är erfarna bettare. Om inte är det bara att klicka sig in på tippat.se och kika runt för olika alternativ. Ett tips kan också vara att anordna inofficiella vadslagningar bara er emellan. Detta kan öka stämningen avsevärt och bidra till att göra kvällen mer speciell. Förberedelse är A och O. Även om alla gillar en avslappnad stämning, är det bättre om det är väl genomtänkt från början. Till slut – se till att ni kan vara lite högljudda. Var inte hemma hos någon som har känsliga grannar.

This entry was posted in Spel. Bookmark the permalink.