Restaurangbesök i stockholm, barnvakten fixar biffen

Ni vill unna er något tillsammans i Stockholm, att gå på restaurang en kväll är något de flesta uppskattar för att piffa upp tillvaron. I Stockholm finns ett otroligt stort restaurangutbud och här har du möjlighet att äta på någon av de högst klassade restaurangerna i Sverige. Kanske vill ni passa på att lämna bort barnen till en barnvakt för en kväll, finns det ingen släkting som kan så finns det alltid barnvaktsföretag i Stockholm, ett av dem är Barnflickan.se vilket kan rekommenderas (du kan anlita dem på regelbunden basis och får dessutom använda RUT-avdraget). Det är inte mycket som slår att gå ut på restaurang, äta en bit god mat, dricka något och få en stor upplevelse en helt vanlig kväll i veckan.

Restaurangtips i Stockholm

Bakfickan är en mycket liten restaurang som ligger i Operakällaren i anslutning till Operabaren. Restaurangen har plats för endast 28 personer vilket borgar för en mysig och samtidigt livlig stämning hela tiden. Här gäller ingen bordsbokning, du går dit när det passar och slår dig ned vid bardisken. Här kan du alltid räkna med vällagad husmanskost och sommartid är uteserveringen öppen.

Hotellrestauranger i Stockholm i bra kvalitét finns det gott om. Här kan vi föreslå Restaurang Caina som du finner på Nobis Hotel. Besöker du något inom Nobiskoncernens breda utbud av bla restauranger och barer kan du alltid räkna med att bli nöjd.

På anrika Grand Hotel hittar du restaurang Mathias Dahlgren med strålande utsikt mot kungliga slottet. Här kan du uppleva det bästa av svensk mat och råvaror i högklassiga lokaler.

Vill du äta mat inspirerad av främst Frankrike men även Italien rekommenderar vi Brasserie Le Rouge. Stjärnkockarna Melker Andersson och Danyel Couet är det som står bakom Le Rouge

Gondolen vid Slussen på Södermalm är ett toppenalternativ för dig som vill äta och avnjuta en god drink i cocktailbaren med grandios utsikt över Stockholm, Mälaren och Djurgården.

This entry was posted in Mat och dryck and tagged , , , . Bookmark the permalink.