Live Stream och Livebetting

Det område inom onlinespel som växer snabbast och som spelbolagen satsar hårdast på är livebetting.
För länge sen var stryktipset i stort sett enda alternativet för svenska sportsbetting entusiaster. Man lämnade in sin spelkupong och fick sen ofta vänta i flera dagar innan resultatet var klart, och man kunde kvittera ut en eventuell vinst. Idag är odds spelarna betydligt mera krävande. Man vill ha snabba spel med ständig dramatik och spänning och man vill kunna spela på vad som helst, när som helst.
Och det är detta som spelbolagen erbjuder via sina live betting klienter. Man erbjuder livebetting på massor av spelobjekt som tex fotboll, där man inte bara kan spela på vem som vinner matchen utan på resultat, nästa mål, antal mål, antal hörnor, gula kort röda kort, målgörare och en massa annat. Och oddsen ändras i realtid allt efter som matchen spelas.
Även livebetting på Tennis är väldigt populärt, där det går att betta på i stort sett varje poäng.

För att yterligare öka intresset för den egna live bettingen  erbjuder dessutom många spelbolag fri  live stream till kunderna. Man livesänder matcherna  direkt i webbläsarfönstret så att kunderna kan se matchen i samma fönster som man bettar i.

För kunderna ger det här givetvis ett mervärde att man kan se attraktiva matcher som man kanske inte har tillgång till via TV. Och spelbolagen får inte bara lojalare kunder utan lockar dessutom spelarna till att öka sitt spelande.

This entry was posted in Spel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.