Barnkläder på nätet

Det bästa som finns just nu är enligt SCB, barnkläder på nätet. Ett flertal undersökningar har gjorts och den marknad som växer mest inom detaljhandeln är barnkläder på nätet.

“Det ska vara lätt att handla”, berättar Sofia tvåbarnsmamma. I den tryckta sammanställningen finns det mängder av citat från folk som intervjuats. I artikeln tänkte vi ta upp några av de viktigaste sakerna som gäller om du är på jakt efter barnkläder på nätet. Det finns flera farhågor och undersökningen har på ett snyggt sätt arbetat sig fram till de fem springande punkterna som varit viktigast för föräldrar som valt att handla på nätet.

Enklast är att börja med den punkt som har störst betydelse. Sedan arbetar vi oss igenom alla bestämmande faktorer.

Nummer 1

Först på listan var naturligtvis de du är ute efter på internet det där fyndet/klippet. Billiga barnkläder, varför annars gå ut och surfa? De allra flesta föräldrar berättade att de sökt sig ut på internet för att göra ett fynda, utan att behöva lämna soffan för att hitta billiga barnkläder.

Nummer 2

Som nummer två kunde vi se bland annat möjligheten till att göra avbetalningarna och förmånliga sätt att få hem kläderna. Med andra ord, många olika sätt att göra en sak nämligen att betala.

Nummer 3

Tredje biten gick ut på att du ska känna dig omhändertagen, du ska få ett specialpris bara för att du tagit dig tiden och skrivit upp dig på listan. Det ska också vara så att att om du hnadlar ofta så ska du få förtur till kommande produkter och utförsäljningar.

Nummer 4

Borde kanske hamnat högre men i och med att gemene mans internetvana är såpass hög idag, är det inte så farligt om butiken inte är logisk i sin uppbyggnad. Men flera berättade också att de struntat i att handla för att de “inte orkade” eller förstod sig på logiken. Så viktigt med en enkel butik, men absolut inte det viktigaste.

Nummer 5

Att det går fort att få hem varorna. När du äntligen tagit dig för att börja handla då får du fina barnkläder  i en påse om du besöker en vanlig butik. Internet kan inte leverera p¨samma sätt, därför är det extremt viktigt med en snabb leverans för att få de där återkommande inköpen.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.