Massagestaven

En massagestav med vibrator ger en bra sexuell stimulation och är snabbare och är mer uthållig än några fingrar kan vara. En massagestav kan användas både för yttre stimulans av olika erogena zoner på kroppen och för penetration beroende på typ av massagestav.

Det kan vara en utmaning att välja modell eftersom det finns en mängd olika modeller med olika design, storlek, funktioner,pris och material. Det kan finnas olika orsaker till varför kvinnor använder massagestavar. Ja de flesta massagestavar är tänkta att användas av kvinnor. Några anledningar kan vara. För att krydda den sexuella relationen, extra stimulation för ökad tillfredsställelse, “vanlig sex” ger inte tillräcklig stimulation eller för att det är svårt att uppnå klimax utan den stimulation som bara en vibrerande massagestav kan ge.

Tillfredsställelsen som kvinnor får från massagestavar varierar från person till person, med de flesta upptäcker att de blir mer nöjda med sexlivet när de märker vilken stimulation de kan ge.

Glöm inte att använda ett glidmedel för att öka njutningen. Det går bra med både silikonbaserade och vattenbaserade glidmedel. Till massagestavar av silikon ska däremot ett vattenbaserat användas annars finns det risk för att silikonmaterialet bryts ner. Egentligen är det inte silikonet i glidmedlet utan oljan som kan finnas i glidmedlet som kan bryta ner silikonmaterialet men det står inte alltid på innehållsförteckningen pga det rekommenderas inte ett silikonbaserat glidmedel till massagestavar av silikon. Till massagestavar av jelly, gummi eller hårdplast går det bra att använda vilket som.

Är du ute efter att köpa sexprylar som massagestavar, dildos, knipkulor, glidmedel eller massageolja hittar du dessa genom att klicka här.

This entry was posted in Kropp och hälsa and tagged . Bookmark the permalink.