Google erbjuder alla en chans till att tjäna pengar

Google är ett av världens största företag i alla kategorier och är man en vanlig webbsurfare eller om man har sin arbetsplats på internet så är en sak nästan alltid 100% säker. På ett eller annat sätt så kommer man att använda någon av Googles tjänster.

Det första som du säkert tänker på är att Google fungerar som en sökmotor där all information som finns tillgänglig på internet indexeras och sorteras noga för att man enkelt ska kunna hitta webbplatser som erbjuder information om just det man söker på. Korrekt. Men… Google må vara världens största sökmotor men det finns faktiskt en hel del andra intressanta tjänster som företaget också erbjuder.

Jag vill först och främst tala varmt om en specifik tjänst som gör det möjligt för vem som helst, var man än bor, att börja tjäna pengar på internet relativt enkelt och smidigt.

Google Adsense

Adsense är en kanontjänst som används flitigt runt om i hela världen av personer som driver bloggar och hemsidor. Huvudsyftet med adsense är just att vem som helst, kvittar om du har en megastor webbplats eller en lite mindre, ska kunna tjäna pengar genom att visa relevanta annonser för sina besökare.
Adsense är nämligen ett fantastiskt verktyg på det sättet att när man väl har placerat adsensekoden på sin webbplats, så kommer annonser som relaterar till det/de ämnena du skriver om att börja visas helt automatiskt.

Du behöver aldrig bekymra dig om att t.ex uppdatera koden. Annonser kommer alltid att vara synliga från och med den dagen du lägger in adsensekoden.

Där finns många personer som faktiskt tjänar heltidsinkomster och mer därtill genom att enbart använda sig av Google Adsense på sina webbplatser. Men för att lyckas så krävs det en sak mer än någon annan. Nämligen, besökare !

Utan trafik och besökare så kommer där inte att finnas någon som klickar på dina annonser och detta betyder att du inte kommer att tjäna några pengar. Det kan verka lockande att klicka på sina egna annonser bara för att man vill “komma igång” och “se hur det fungerar” men detta rekommenderas absolut inte.

Du kommer med all sannolikhet att bli avstängd och utkastad med huvudet före från adsense programmet. Sträva istället efter att skriva bra innehåll. Har du bra innehåll på dina sidor, så kommer du säkerligen att få fler besökare, och detta kommer automatiskt innebära att du börjar tjäna pengar med Google Adsense !

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.