Få ett renare hem

rent och fintEtt sätt att frigöra mer tid är att anlita städhjälp för att få ett renare hem. Idag är det populärt att ha städhjälp hemma som tar hand om all städning så att man får mer tid över att använda för viktigare saker. Att erhålla städhjälp innebär att man får hjälp med vanlig städning som exempelvis damning, dammsugning, skura golven, avtorkning av bord och hyllor samt tömning av papperskorgar. Man bestämmer själv hur ofta man vill få hjälp med städningen. Vissa föredrar att få städat hemma varje dag medan andra nöjer sig med städhjälp en eller ett par gånger i veckan. Några anlitar även städhjälp en gång per månad som utför en storstädning av hemmet medan de själva hanterar den dagliga städningen.

Det går också att få kvalificerad städhjälp hemma i samband med att man ska storstäda, flyttstäda, tvätta mattor eller putsa fönster. Man kan också få anpassad städhjälp som innebär att man utöver den vanliga städningen också får hjälp med att diska, tvätta, byta sängkläder och mycket annat. Det betyder att man inte behöver tänka på städningen hemma alls utan alltid har ett rent och snyggt hem att vistas i. Utöver att man slipper allt arbete med att städa så frigör man också massor av tid. Den tiden kan man använda till något mer värdefullt som exempelvis att umgås med familjen eller för att ta hand om sig själv.

Ta kontakt med Paulz Städ AB för att se vad de kan göra för att underlätta din vardag.

Att anlita en städhjälp några gånger per vecka behöver inte bli speciellt dyrt. Man kan dessutom använda sig av ett RUT-avdrag, vilket innebär att man får göra ett skatteavdrag på 50 procent av den arbetskostnad som man betalar för städhjälpen. RUT-avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och förutsättningen för att kunna göra ett skatteavdrag är att man har betalt in skatt motsvarande det belopp som man vill göra avdrag för.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.