En Dildo Guide

En tid tillbaka fanns det inte så många olika typer dildos. Idag finns det däremot en uppsjö av olika varianter och typer av dildos med olika utformning, färger, av olika material och i olika storlekar. Det är lätt att man blir förvirrad.

Före du köper en dildo måste du veta vilken typ av dildo som du vill ha.

Realistiska dildos är ofta gjorda efter modell av en manlig porrstjärna. De har ofta en naturlig färg och detaljerade  vener och pung. De ser mycket realistiska ut så vill du ha en dildo som ser ut som en riktig penis ska du välja en realistisk dildo.

Dubbeldildos är vanligtvis ganska långa. De kortaste är runt 30 cm. De har ett huvud o varje ände och är tänkta att användas tillsammans med en partner. Det finns även modeller som är tänkta att användas av en person för anal och vaginal stimulation samtidigt. En nackdel med dubbeldildos är att de båda ändarna oftast är lika stora och det passar inte partners som föredrar olika storlekar.

En dildo som är fäst till en sele kallas för en strap-on dildo. Det finns strap-on dildos som är ihåliga. De är tänkta att användas av män som har problem med erektionen eller kan också användas som en typ av penisförlängare.

Dildos med sugpropp är en annan typ som t.ex kan användas i duschen. Fäst bara dildon på vägen och du har händerna fria för att stimulera andra områden på kroppen.

För att välja din dildo besök GirlToys.se.

This entry was posted in Kropp och hälsa and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.