Barnkläder

Alla föräldrar behöver någon gång köpa barnkläder, men det kan vara svårt att få ekonomin att gå ihop då det oftast bara är en som jobbar. I denna artikel ska vi ta en titt på hur du kan göra för att köpa barnkläder till en bråkdel av den vanliga kostnaden.

Tips nummer ett

Många butiker har erbjudanden för så kallade medlemmar, detta går ut på att du skriver upp dig på butikens lista så får du erbjudanden skickade till sig titt som tätt. Oftast är dessa erbjudanden inte speciellt bra, men kombinerar du dem med en utförsäljning så går det ofta att få ner priset med en tredjedel.

Se till att skriva upp dig på så många butikers listor som möjligt, jag har själv skapat en ny epostadress som fylls på med erbjudanden. När det  är dags att handla så tar jag och går igenom den för att se om det finns något bra. En mer avancerad metod är att sätt upp regler i inkorgen så att varje butiks erbjudande hamnar i en egen mapp.

Tips nummer två

Köp vinterkläderna på våren och sommarkläderna på hösten. Alltsomoftast är det inga problem att få tag i billiga kläder om du gör på detta sätt. Det krävs naturligtvis att du är okänsligt för att ditt barn har förra säsongen kläder. Det kanske känns lite tråkigt att göra så här till en början men när du ser att dessa kläderna oftast reas ut för mindre än halva ordinarie pris, är det lättare att strunt i det. Så se till att hålla ögonen öppna för vårkollektionen i början av hösten, och höstkollektionen i början av våren.

Tips nummer tre

Att kombinera erbjudande på ett sätt som butiken inte tänk sig är ett av de bästa sätten, många gånger klarar inte webbutikerna av att styra vissa erbjudanden till några få  produkter. Exempelvis om du får tag i en kod som säger 15% på allt dras av i kassan om du slår in följande kod, då har du hittat rätt. Se till att vänta in en barnkläder rea leta fram något som är rejält nedsatt i pris, sen använder du koden i kassan. Jag kan lova dig att det blir billigt om du gör så här!

Använder du dig av dessa tips, kommer du att bli en rikare förälder.

This entry was posted in Kläder och mode and tagged . Bookmark the permalink.