Olympiatravet 2012

Nu drar Olympiatravet igång och vi på SverigeTravet har ju i vanlig ordning full koll på vad som händer i travsverige. Travet kommer att köras under 5 veckor med en avslutande final på Åbytravet. Har du något sånär travintresse och möjlighet ska du absolut ta dig ut till någon av travbanorna för att kika på en delfinal, alternativt självaste finalen.

Detta är ett av våra finare travlopp som vi har i Sverige och vad passar bättre än att besöka ovalen och titta på lite hästar i vårsolen. Olympiatravet är en riktig uppvärmning och teaser inför Elitloppet och sommaren och lockar ut flera av våra finaste hästar ur ladorna var de stått och gömt sig hela vintern.

Tidtabellen för Olympiatravet 2012 lyder.

  1. Sundbyholm (24 Mars)
  2. Jägersro (31 Mars)
  3. Romme (7 April)
  4. Solvalla (14 April)
  5. Åby (21 April)

Se nu till att ta dig ut och titta på lite trav som omväxling i vardagen när travet gästar en bana nära dig. Som alltid hittar du aktuella travtips inför de kommande omgångarna på SverigeTravet. Vi tillhandahåller V75 analyser, V75 tips och V75 resultat. Utöver detta hittar du också färdiga spelsystem som du kan rygga, ändra eller modifiera efter eget behag. Vi hjälper dig med en del av analysarbetet gratis.

Alla delfinaler körs i samband med V75 på de lokala orterna.

This entry was posted in Spel. Bookmark the permalink.